Service & Onderhoud

Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Autobedrijf MB aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten auto. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt: Autobedrijf MB is altijd de beste keus. Bij ons onderhouden wij alle automerken.

BELANG VAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

VERSCHIL GROTE BEURT EN KLEINE BEURT VOOR UW AUTO

Met de grote beurt van Autobedrijf MB kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie en filters worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Met Autobedrijf MB gaat u altijd veilig de weg op. 

WAT IS EEN ALGEMENE APK KEURING?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De APK is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U ben wettelijk verplicht uw auto één keer per jaar te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. En mochten zich tussendoor problemen voordoen: bij Autobedrijf MB kunt u altijd terecht voor reparaties en tussentijdse checks.

Wilt een afspraak maken? Klik hier.